Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

Trobades Culinàries



TAPES DE TEMPORADA

Segona Trobada del projecte "Passa'm la recepta" 
TAPES D'HIVERN

Divendres 24 de gener de 2020.
Seguim amb tapes d'hivern! En aquesta segona trobada Maria Dantí i Roser Blasco han cuinat Tapa de brie amb tomàquet i beicon, i tapa de truita de  bacallà.





TAPES DE TEMPORADA

Primera Trobada del projecte "Passa'm la recepta" 
TAPES DE TARDOR

Divendres 29 de novembre de 2019.
Comencem el curs cuinant tapes! En aquesta primera trobada, de tapes de tardor, han cuinat Mª José Morales i Josep Melgarejo,  unes tapes de patates amb bolets i trufes de moniato.






CUINA TRADICIONAL I RÀPIDA

Quarta Trobada del projecte "Passa'm la recepta" 
CUINA AMB DESHIDRATATS

24 de maig de 2019.
Tanquem el cicle de trobades del Passa'm amb la cuina des Deshidratats, tastant les receptes de Mª Assumpció Fontcuberta i Josep Melgarejo: Rissoto amb bolets deshidratats i galetes de nabius. Boníssim!!







CUINA TRADICIONAL I RÀPIDA

Tercera Trobada del projecte "Passa'm la recepta" 
FONS DE CUINA: TRUCS I SECRETS

22 de març de 2019.
Les cuineres Mª José Morales i Roser Blasco ens van ensenyar com elaborar una bona salsa Romesco i un bon fumet de peix, per a poder fer receptes tant delicioses com la Xatonada o la Fideuà, que vam poder tastar i gaudir.






CUINA TRADICIONAL I RÀPIDA

Segona Trobada del projecte "Passa'm la recepta" 
ENTREPANS SORPRENENTS EN UN TRES I NO RES!

25 de gener de 2019.
L'Encarna Garcia i l'Anna Jordan ens van sorprendre amb unes receptes d'entrepans per llepar-se els dits: Entrepà a la Navarra i Sandwich Club.


Sanwich "Croque Monsieur"



CUINA DE FESTA Quarta Trobada del projecte "Passa'm la recepta"

25 de maig de 2018.
Tanquem el cicle de trobades d'aquest curs amb més cuina de festa!  Dues receptes fantàstiques cuinades per Montserrat Pujadas i Josep Melgarejo: Llaminera amb xampinyons i pasta de full, i pastís de selva negra.





CUINA DE FESTA
Tercera Trobada del projecte "Passa'm la recepta"

16  de març de 2018.
La cuina de festa ha protagonitzat aquesta 3ª Trobada culinària: Conxi Parrado i Cati González han cuinat Estrella de pasta de full amb salmó i formatge i bunyols de Quarsema de l'àvia. Espectacular!






CUINA DE VERDURES DE TEMPORADA
Segona Trobada del projecte "Passa'm la recepta"

26 de gener de 2018.
Les cuineres M. Assumpció Fontcuberta i Assumpció Volart  van cuinar pastís de verdures i una menestra de verdures, ... deliciós!!






CUINA DE VERDURES DE TEMPORADA


Aquesta temporada el Passa'm ha començat amb Cuina de verdures! Delicioses receptes a càrrec de Roser Blasco i Dolors Vilaró, que van cuinar Ratatouille i Hamburgueses vegetals de llenties i arròs integral.






Quarta Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DE LES GARRIGUES I LA SEGARRA

Les trobades d'aquest curs 2016/2017 han acabat amb receptes de les comarques de Les Garrigues i la Segarra: Cassola del tros de Juneda i Coca de recapte de Tàrrega, cuinades per Encarna García i Assumpció Volart.






Tercera Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DEL PENEDÈS I EL PRIORAT

24 de març de 2017.
Conxi Parrado i Cati González van ser les protagonistas de la cuina d'aquestes comarques. Van cuinar Torradetes amb formatge de cabra i melmelada de tomàquet amb anxoves, i Orelletes.






Segona Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DE MUNTANYA: LA CERDANYA I L'ALT URGELL


24 de febrer de 2017.
Maria Dantí i Fuencisla González van estrenar la nova cuina del Centre Cívic Palou en aquesta trobada. Van cuinar: Trinxat de la Cerdanya i Truites de riu amb ametlles.





Primera Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DE L'EMPORDÀ, GIRONÈS I PLA DE L'ESTANY


25 de novembre de 2016.
Roser Blasco i Josep Melgarejo van donar tret de sortida a les trobades del curs 2016/2017 amb les receptes Cim i tomba de l'Empordà i Ametllats de l'Estany.






RECEPTARI DE LES ÀVIES DE PALOU
Amb aquest receptari, les dones del Passa'm la recepta del Centre Cívic  Palou volem posar en valor el coneixement de la gent més gran del barri. Hem  anat a les cases de les àvies i besàvies de Palou a xerrar sobre receptes, maneres de cuinar de cada casa, productes tradicionals, ritmes de vida... Així contribuïm a recuperar, preservar, donar valor a la cuina del dia a dia, casolana, de proximitat, de Palou.
Ens agrada poder compartir al nostre blog el resultat d’aquest recull de receptes, petit tresor del saber de les àvies.





Quarta Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DEL VALLÈS ORIENTAL I MARESME

27 de maig de 2016.
Aquesta trobada ha estat una mica diferent a les altres:
Mentre les cuineres Assumpció Foncuberta i Fuencisla González van cuinar Capipota i Maduixots del Maresme amb menta, la resta del grup van estar gravant amb vídeo tot el procés, per  crear la primera vídeo-recepta del Passa'm!








Tercera Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DEL PLA DE LLEIDA


11 de març de 2016.
Les cuineres van ser Conxi Parrado i Cati González, que van cuinar Albergínies a la Lleidatana i la Cassola del tros.




Segona Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DE LES TERRES DE L'EBRE

29 de gener de 2016.
Les cuineres van ser l'Encarna Garcia i l'Irene Feliu, que van cuinar la Clotxa i el Coc de massana.









Primera Trobada de Cuina de comarques del projecte "Passa'm la recepta"
CUINA DE LA GARROTXA I EL RIPOLLÈS


20 de novembre de 2015.
Les cuineres van ser Assumpció Volart i Montserrat Pujadas, que van cuinar patates d'Olot i fideus amb costella.










Quarta Trobada de Diferents maneres de cuinar del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA A LA BRASA


22 de maig de 2015.
Les cuineres van ser Roser Blasco, Anna Jordan i Encarna Garcia, que va cuinar llamineres a la brasa, verdures a la brasa i pinxos de romaní.






Primera Trobada de Diferents maneres de cuinar del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA DELS MARINATS I ESCABETXS

27 de març de 2015

Les cuineres van ser l' Assumpció Volart i la Conxi Parrado, que van cuinar musclos escabetxats i salmó marinat.


Salmó marinat - Musclos en escabetx - Conill escabetxat - 


Segona Trobada de Diferents maneres de cuinar del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA AL FORN

23 de gener de 2015.

Les cuineres va sen la Maria Dantí i la Montserrat Pujadas, que van cuinar empanada d'espinacs i espatlla de xai al forn.






Primera Trobada de Diferents maneres de cuinar del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA DELS ESTOFATS


22 de novembre de 2014.

Les cuineres van ser Hilde Grosskopf i Assumpció Fontcuberta, que va cuinar Gulasch i estofat de patates i carn.







Quarta trobada de La Cuina dels Colors del projecte "Passa'm la recepta"
LA CUINA VERMELLA


25 de maig de 2014.
Les cuineres van ser Encarna Garcia i Irene Feliu, que van cuinar Pebrots del piquillo farcits de tonyina, Xarrup de síndria i tomàquet i Coqueta de xocolata i maduixes.




Tercera trobada de La Cuina dels Colors del projecte "Passam la recepta"
LA CUINA VERDA



28 de març de 2014.
Les cuineres van ser la Monserrat Trullàs i la Maria Rosa Claveria amb les seves receptes d' amanida de mongetes tendres i quiche d’espinacs.



Segona trobada de La Cuina dels Colors del projecte "Passa'm la recepta" 
LA CUINA TARONJA


24 de gener de 2014.
Les cuineres van ser la Roser Blasco, amb la seva recepta de crema de carbassa amb foie i pastís de pastanaga, i la Lourdes Batlles, amb una deliciosa recepta de salmó amb taronja.

Primera trobada de La Cuina dels Colors del projecte "Pasa'm la recepta"
LA CUINA LILA


22 de novembre de 2013.
Les cuineres van ser la Conxi Parrado amb la seva recepta de Mussaka d’albergínies i Assumpció Foncuberta amb una recepta de figues confitades amb vi negre.



Quarta trobada de Productes de Palou de Temporada del projecte "Passa'm la recepta": POLLASTRES ROSSOS DE PALOU

22 de març de 2013.
Les cuineres van ser la Conxi Parrado i la Montserrat Pujadas amb les seves receptes de pollastre amb prunes i pollastre amb gambes. 





Segona trobada de Productes de Palou de Temporada del projecte "Passa'm la recepta"
DELICIOSOS CALÇOTS


25 de gener de 2013.
Les cuineres van ser Roser Blasco, Lourdes Batlles i Encarna Garcia amb les  seves receptes de salsa de calçots, tempura de calçots i truita de calçots.





Segona trobada de Productes de Palou de Temporada del projecte "Passa'm la recepta"
DOLÇOS DE NADAL


20 de desembre 2012.
Les participants del Passa'm van portar Dolços de Nadal per celebrar la Festa d'hivern del Centre Cívic Palou. Aquí teniu les receptes.


Coques de patata - Torró d'avellanes - Flam de torró de xixona - Massapà casolà  - Nevaditos -
.
23 de novembre de 2012
Les cuineres van ser la Carmen Castillo amb la seva recepta de mongetes del ganxet amb cloïses i Maria Dantí amb el seu empedrat.


POSTRES: BRAÇ DE GITANO

25 de maig de 2012.
Les cuineres van ser Fuencisla Gonzáles i Roser Blasco, que van fer tres tipusde braç de gitano: un crocanti amb nata, un braç de crema i l'altre de trufa.





Tercera trobada curs 2011/2012 del projecte "Passa'm la recepta"
SEGONS PLATS: LLUÇ


13 d'abril de 2012.
Les cuineres van ser Conxi Parrado i Candi Soler amb les seves receptes de Lluç amb pèsols i Lluç a la basca.


27 de gener de 2012.
Les cuineres van ser Dolors Puig i Irene Feliu, que van cuinar Arròs vegetarià i Arròs amb verdures.

ENTRANTS: PATÉS VARIATS

25 de novembre de 2011
Les cuineres van ser Assumpció Fontcuberta Lourdes Batlles, amb les seves receptes de patés: de favetes amb gambes llagostineres, de favetes petites amb botifarra, de pastanagues, d'albergínia i anxoves.





POSTRES: PASTISSOS AMB FRUITA

27 de maig de 2011.
Les cuineres van ser Irene Feliu i Imma Mejías amb les sves receptes de Banda de fruites amb crema i Pa de pessic tatin amb pomes.




Macedonia de melons - Pasta de full amb fruites - Pastís de poma - Pastís de taronja
Banda de fruites amb crema - Puding de peres i plàtans - Maduixes banyades amb xocolata
Figues confitades - Melonets al cava - Pastís de llimona - Coulant de xocolata -
 Tatin de pomes



SEGONS PLATS: OUS

25 de març de 2011.
Les cuineres van ser Conxi Parrado i Maria Pont amb le seves receptes d' Ous farcits amb tonyina i  Plats d'ous durs.



Segona trobada curs 2010/2011 del projecte "Passa'm la recepta"
PRIMERS PLATS: SOPES


4 de febrer de 2011.
Les cuineres van ser Encarna garcia i Fuencisla González amb les seves receptes de Sopa de ceba i Crema de coliflor i ametlles.





Primera trobada curs 2010/2011 del projecte "Passa'm la recepta"
ENTRANTS: FORMATGE


19 de novembre de 2010.
Les cuineres van ser Montserrat Trullàs i Carmen Orona, amb les seves receptes de Pa de pagès amb formatge i ceba i Mozzarela amb tomàquet xerri i oli d'alfabrèga.




7 de maig de 2010.
Les cuineres van ser Assumpció Fontcuberta i David Homedes, amb les seves receptes de Mousse de xocolata amb espècies i Pastís de xocolata.



12 febrer de 2010.
Les cuineres van ser Roser Blasco i Assumpció Fontcuberta, que van cuinar Tournedos Parisien i Vedella farcida.



4 desembre de 2009.
Les cuineres van ser Maria Rosa Claveria i Lourdes Batlles amb les seves receptes de Voulevents de marisc i rap i Canapès de salmó i advocat.






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada