Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BRAÇ D'ESPINACS I SALMÓ

dimecres, 13 d’abril del 2016
Ingredients:
Foto: Mª Rosa Dantí


500 g d'espinacs
200 g de formatge cremós
200 g de salmó fumat o fresc
4 ous
3 grans d'all
Sal, pebre negre
Oli d'oliva
Paper de forn

Elaboració del plat:

Per començar, escaldeu els espinacs amb aigua i sal, un cop ben escorreguts els sofregiu amb oli i alls trixats.
A continuació barregeu els ous amb els espinacs fregits i ho aboqueu a dins la safata folrada amb paper i ho poseu al forn uns 15 minuts.
Quan sigui freda, unteu-la amb fortmatge cremós i farciu amb salmó fumat o fresc.
Finalment enrotlleu-la, ajudant-vos amb el mateix paper de forn i guardeu-la a la nevera.
Per acabar talleu-la a rodanxes per servir-la.


Bon profit !
                                              

Presentada per: Mª Rosa Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada