Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TARTALETES DE TONYINA I GAMBES

dimarts, 20 de maig del 2014
Ingredients:


Foto: Roser Blasco
8 "obleas" marca la cocinera mida petita.
2 llaunes de tonyina
(escorregut l’oli)
gambes petites cuites
2 ous
1 brick petit de nata
un polsim de sal
pebre negre
una mica de nou moscada
formatge ratllat


Elaboració del plat:

Pre escalfar el forn a 180º.
Posar les "obleas" en unes flameres sense engrassar per la part de fora perquè agafin forma. Es fornegen durant 5 o 6 minuts. Es deixen refredar i amb compte es retiren de les flameres.

Posem els ingredients del farcit en un bol i barregem tot fins que estiguin ben integrats.
Farcir les tartaletes, una mica més de la meitat ( amb compte ja que dins el forn s’infla el farcit).
Posem una mica de formatge ratllat per sobre i fornegem durant uns 20 minuts, a punt d’acabar el temps donem un cop de grill.

Presentada per: Imma Mejías

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada