Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

FAVES A LA CATALANA AMB PEBRE I ANIS

dimecres, 26 de març del 2014
Ingredients:

1 k de faves
150 grs. de cansalada
1 botifarra negra
4 branques d'alls tendres
l ceba tendra
Fulles de menta
1 polsim de pebre negre
Un raig d'anís
Una culleradeta de sal
200 ml. d'oli


Elaboració del plat:

Agafeu una cassola i poseu-hi oli. Talleu la cansalada a trossos petits i la passeu per l'oli fins que quedi
una mica rossa, la treieu i la guardeu. També ho fem així amb la botifarra negra però la tenim molt poc temps
per evitar  que se'ns desfaci i la treiem.
A dins de la cassola poseu les faves, la menta, els alls tendres sencers, la ceba tendra un pols de pebre negre i una mica d'aigua.
Ho bullim a poc a poc. Afegim la cansalada i deixem que es cogui. Per últim, li tirem la botifarra negra.
Quan falti poc per estar cuites hi tirem un raig d'anís, que pot substituir-se per vi ranci.

Bon Profit.

Presentada per Conxi Parrado


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada