Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PATÉ DE FAVETES AMB GAMBES LLAGOSTINERES

dimecres, 15 de febrer del 2012
Ingredientes:

300 g de favetes
150 g de gambetes llagostineres
1 got de cava
oli per fregir
fulles de menta
torradetes


Elaboració del plat

Es bullen les favetes amb una mica d'aigua i les fulles de menta, cuites justes.Un cop cuites s'escorren i es posen a la paella amb l'oli, es guarden.
A una altra paella, s'hi posa una mica d'oli, el necessari per fregir les gambetes, quan aquestes canviïn de color, s'hi tira el cava i es deixa evaporar una mica.Es tallen les gambes petites i juntament amb el suc que ha quedat un cop evaporades, es tiren a la paella on havím deixat les faves. Es fregeixen un instant més i, finalment, ja es pot triturar tot.
Si es vol, es pot fer servir el suc d'aixafar els caps de les gambetes al morter, i també es pot afegir a la paella on s'ha barrejat tot.

Presentada per Mª Assumpció Fontcuberta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada