Ingredientes:
300 g de favetes
150 g de gambetes llagostineres
1 got de cava
oli per fregir
fulles de menta
torradetes
Elaboració del plat
Es bullen les favetes amb una mica d'aigua i les fulles de menta, cuites justes.Un cop cuites s'escorren i es posen a la paella amb l'oli, es guarden.
A una altra paella, s'hi posa una mica d'oli, el necessari per fregir les gambetes, quan aquestes canviïn de color, s'hi tira el cava i es deixa evaporar una mica.Es tallen les gambes petites i juntament amb el suc que ha quedat un cop evaporades, es tiren a la paella on havím deixat les faves. Es fregeixen un instant més i, finalment, ja es pot triturar tot.
Si es vol, es pot fer servir el suc d'aixafar els caps de les gambetes al morter, i també es pot afegir a la paella on s'ha barrejat tot.
Presentada per Mª Assumpció Fontcuberta
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PATÉ DE FAVETES AMB GAMBES LLAGOSTINERES
Publicat per
Mª Rosa Dantí
a
17:20
dimecres, 15 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Patés,
Trobada Patés variats,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada