Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA VERDURENCA

dimecres, 4 de juny del 2014
Ingredients:
Foto:Irene Feliu



1 terç de col
4 o 5 pastanagues
¼ d’api
1 nap
1 ceba
3 o 4 patates
4 o 5 talls de cansalada viada (magre)
¼ de cuixa de pollastre
1 pit de pollastre
retall de pernil sense os
1 most d’arròs
2 most de fideus


Elaboració del plat:

Es posen tots els ingredients en una olla de caldo emplenada d’aigua. 
Es deixa bullir 30- 45 minuts fins que el pollastre estigui cuit.
Aleshores treurem les patates, els talls de cansalada magre, el ¼ de pollastre tallat en dos trossos, el pit de pollastre i el retall de pernil. Ho posarem en una plàtera i serà el segon plat.
El sobrant de l’olla ho triturarem tot junt ja que no hem posat ossos de cap mena i tot es aprofitable.
Un cop triturat , hi posarem un most d’arròs i dos de fideus.
Aquesta sopa de verdures es boníssima ja que els ingredients que hem posat són sense desperdició.

Presentada per: Maria Pont

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada