Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTIS DE TARONJA

dimecres, 22 de febrer del 2012
Ingredients

200 g de farina
200 g de sucre
3 ous
el suc de 2 taronges
la ralladura de pell de 2 taronges
1 sobre de llevat
Un pols de sal (per muntar les clares)
Sucre de llustre (de guarniment)

    Elaboració del plat

    Escórrer el suc de les taronges.
    Rallar la pell de les taronges sense posar-hi la part blanca.
    En un bol barregem primer el sucre i els rovells d'ou i després hi afegim la ralladura de la pell i el suc. Tot seguit afegirem la farina i el llevat.
    Muntem les clares a punt de neu i les afegim, remenant amb molt de compte perquè no baixin de nivell les clares.
    Posem la pasta dintre un motlle rodó.
    Procurem que el forn estigui molt calent i ho enfornem  ( 200º     5min)
    Abaixem la temperatura a 180º   15 min. aproximadament
    Quan estigui fred tallar-lo per la meitat de forma horitzontal i farcir-lo de crema.
    El sucre llustre per sobre.

    Presentada per Assumpció Volart

      0 comentaris:

      Publica un comentari a l'entrada