200 g de farina
200 g de sucre
3 ous
el suc de 2 taronges
la ralladura de pell de 2 taronges
1 sobre de llevat
Un pols de sal (per muntar les clares)
Sucre de llustre (de guarniment)
Escórrer el suc de les taronges.
Rallar la pell de les taronges sense posar-hi la part blanca.
En un bol barregem primer el sucre i els rovells d'ou i després hi afegim la ralladura de la pell i el suc. Tot seguit afegirem la farina i el llevat.
Muntem les clares a punt de neu i les afegim, remenant amb molt de compte perquè no baixin de nivell les clares.
Posem la pasta dintre un motlle rodó.
Procurem que el forn estigui molt calent i ho enfornem ( 200º 5min)
Abaixem la temperatura a 180º 15 min. aproximadament
Quan estigui fred tallar-lo per la meitat de forma horitzontal i farcir-lo de crema.
El sucre llustre per sobre.
Presentada per Assumpció Volart
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada