Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA DE PEIX DE ROCA

dimecres, 7 de març del 2012
Ingredients:


1 kg. de peix de roca
8 gambes
4 cullerades d'arròs bullit
3 tomàquets madurs
2 cebes petites
1 pastanaga
1 branqueta d'api
4 grans d'all
1 cullerada de farina
1 cullaredeta de pebre vermell 
julivert oli, sal i pebre


Elaboració del plat:

Per començar piqueu finament la ceba, l'all i la pastanaga i poseu-los al foc en una olla amb un bon raig d'oli. Quan es comencin a daurar afegiu-hi el pebre vermell i els tomàquets ratllats. Ofegueu bé tots els ingredients i quan el sofregit comenci a agafar consistència, incorporeu-hi una cullerada de farina i el peix de roca. Remulleu-ho tot amb un parell de litres d'aigua i deixeu-ho coure ben bé durant una hora i mitja a foc moderat.
Mentrestant, feu bullir l'arròs al punt de cocció que us agradi, escorreu-lo i reserveu-lo. A continuació coleu el brou, esmiculeu la carn dels peixos de roca i peleu les gambes.
Finalment, introduïu l'arròs, les gambes i el peix al brou ben calent. Just abans de servir la sopa, podeu espargir-hi un xic de julivert trinxat per sobre.

Presentada per Lourdes Batlles

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada