Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ROTLLETS DE SALMÓ I FORMATGE

dimecres, 15 de febrer del 2012
Ingredients:

1 ou
1 tassa de llet
120 grs. de Maizena
Salmó fumat
Formatge cremós
Escuradents


Elaboració del plat:

Primer de tot preparem les creps: batem els ous en un bol, hi afegim a poc a poc la Maizena i la llet.
Ho barregem amb una batedora fins que quedi homogeni. Deixem reposar 5 minuts.
Llavors agafem una paella antiadherent, hi desfem una mica de mantega i hi aboquem una mica de massa. L'escampem per tota la superfície inclinant la paella i ho deixem una mica, quan sigui cuita es desenganxarà i podrem girar-la. La deixem coure per l'altra banda, la traiem i la reservem. Anem fent així fins que s'acabi la massa, surten aproximadament 8 creps.
Mentre les creps es refreden. tallem, el salmó a filets i el deixem a punt per fer servir. Agafem una crep, la untem generosament amb formatge cremós i ho rematem amb salmó fumat. Quan la tinguem plena, la cargolem de manera que quedi una espiral (no com un caneló, sinó molt més petit). Finalment clavem els escuradents a la mida que vulguem i després tallem amb un ganivet ben esmolat.

Presentada per Lourdes Batlles

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada