Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ESCALDUMS

divendres, 14 d’octubre del 2016
Ingredients:   
Foto: Roser Blasco


Les menuderies de pollastre:
Potes, pedrers, colls, carcanades, etc
1 ceba
1 pastanaga
Uns grans d’all
1 pebrot petit vermell

1 fulla de llorer


Elaboració del plat:

Un cop nets i tallats els menuts, poseu-los a rostir en una cassola amb un raig d’oli. Poseu-hi la ceba, la pastanaga i el pebrot tallats a trossos, els alls i la fulla de llorer. Quan estigui bastant cuit hi tireu un raig de conyac, i el deixeu acabar de coure.
Un cop cuit, traieu els menuts i els reserveu. I passeu les verdures pel colador xinès. Afegiu a la cassola un pot de bolets i una picada d’ametlles, i torneu-hi a posar els menuts i la salsa, que faci el xup-xup, fins que estigui llest per menjar.
Aquesta recepta queda molt bona també feta amb conill.


Presentada per: Rosa Cladellas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada