Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BROWNIE DE XOCOLATA

dimecres, 4 de juny del 2014
Ingredients:

125g de xocolata per a postres (1/2 rajola de Nestlé postres)
125g de sucre
100g de mantega
80g de farina
1 culleradeta de llevat en pols
3 ous
1 grapat de nous

per pintar el motlle: mantega i farina


Elaboració del plat:

Peseu bé tots els ingredients.
Unteu un motlle d’uns 22 centímetres de diàmetre, amb mantega i farina.
Trossegeu la xocolata menuda
Piqueu les nous
Desfeu la xocolata amb la mantega en un bol o tassa grossa al microones o al bany maria
Dins d’un recipient bateu els ous amb el sucre fins que quedin ben escumosos.
Afegiu la xocolata desfeta i remeneu-ho suaument
Per acabar, afegiu-hi la farina barrejada amb el llevat i les nous i aboqueu-ho al motlle.
Poseu-lo forn a 180ºC, amb el forn ja calent, durant uns 30 minuts aproximadament.

*Comproveu la cocció amb un escuradents i ajusteu el temps al vostre motlle i a la potència del vostre forn.

BON PROFIT!!!!


Presentada per: Mª Dolors Puig


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada