Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BUNYOLS DE QUARESMA DE L'ÀVIA

dimecres, 25 d’abril del 2018
Ingredients:

300 grs. de farina
100 grs  de sucre
Foto de Cati González
25 grs de llevat fresc
50 ml de llet
50 ml d'anís
50 ml d'oli d'oliva
3 ous
La pell ratllada de mitja llimona
Un polsim de sal
Canyella i sucre per arrebossar
Oli de girasol per fregir

Elaboració del plat:

Comenceu separant les clares dels rovells dels ous.
Desfeu el llevat en la llet que estigui una mica tèbia i poseu-ho en un bol.
A continuació afegiu-hi l'oli d'oliva, l'anís, el sucre, els rovells dels ous, la ratlladura de la llimona, una mica de canyella i un polsim de sal.
Remeneu bé fins que estigui tot ben integrat i ara poseu-hi la farina tamisada. Ho amasseu fins que quedi una massa fina.
Munteu les clares a punt de neu i les integreu a la massa poc a poc amb moviments suaus.
La massa, que us quedarà bastant enganxosa, s'ha de deixar reposar, tapada amb paper film en un lloc càlid durant 3-4 hores.
Tot seguit, ja podeu agafar porcions de la massa i anar-los fregint. L'oli no ha de ser massa calent, perquè es facin bé.
Els arrebosseu amb sucre i canyella i ja estaràn llestos.

                                                     BON PROFIT !!!!!!!!!


Presentada per Cati González

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada