300 grs. de farina
![]() |
Foto de Cati González |
50 ml de llet
50 ml d'anís
50 ml d'oli d'oliva
3 ous
La pell ratllada de mitja llimona
Un polsim de sal
Canyella i sucre per arrebossar
Oli de girasol per fregir
Elaboració del plat:
Comenceu separant les clares dels rovells dels ous.
Desfeu el llevat en la llet que estigui una mica tèbia i poseu-ho en un bol.
A continuació afegiu-hi l'oli d'oliva, l'anís, el sucre, els rovells dels ous, la ratlladura de la llimona, una mica de canyella i un polsim de sal.
Remeneu bé fins que estigui tot ben integrat i ara poseu-hi la farina tamisada. Ho amasseu fins que quedi una massa fina.
Munteu les clares a punt de neu i les integreu a la massa poc a poc amb moviments suaus.
La massa, que us quedarà bastant enganxosa, s'ha de deixar reposar, tapada amb paper film en un lloc càlid durant 3-4 hores.
Tot seguit, ja podeu agafar porcions de la massa i anar-los fregint. L'oli no ha de ser massa calent, perquè es facin bé.
Els arrebosseu amb sucre i canyella i ja estaràn llestos.
BON PROFIT !!!!!!!!!
Presentada per Cati González
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada