Ingredients:
Maduixes o cireres
1 rajola de xocolata
1cullerada de conyac
1 cullerada d'aigua
nata muntada
Maduixes o cireres
1 rajola de xocolata
1cullerada de conyac
1 cullerada d'aigua
nata muntada
Elaboració del plat
Desfeu la xocolata al bany maria amb una cullerada de conyac i una cullerada d'aigua.
Suqueu-hi cada una de les maduixes i deixeu-les refredar sobre unes graelles perquè s'escoli la xocolata sobrant.
Mentrestant prepareu unes copes plenes de la nata muntada i a sobre de cada una d'elles fiqueu-hi les maduixes banyades amb xocolata.
Desfeu la xocolata al bany maria amb una cullerada de conyac i una cullerada d'aigua.
Suqueu-hi cada una de les maduixes i deixeu-les refredar sobre unes graelles perquè s'escoli la xocolata sobrant.
Mentrestant prepareu unes copes plenes de la nata muntada i a sobre de cada una d'elles fiqueu-hi les maduixes banyades amb xocolata.
Presentada per Dolors Vila
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada