ºIngredients:
8 ous
1 o 2 cebes
llet
farina
mantega
oli
sal,pebre i nou moscada
Elaboració:
Bulliu els ous, pelau-los i talleu-los a làmines molt fines.
Col·loqueu-los en una safata .
Sofregiu la ceba tallada a juliana, amb poc oli i que no es cremi.
A la mateixa paella afegiu-hi la farina una mica de mantega, la sal, pebre i nou moscada a gust. Amb la llet fer una beixamel i tireu per sobre els ous, una mica de formatge ratllat i gratinar.
Presentada per Montserrat Trullás Aymerich
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
OUS AMB CEBA I BEIXAMEL
Publicat per
Encarna Garcia
a
17:40
dimecres, 7 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Ous,
Productes de Palou,
Segons plats,
Trobada Ous
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada