Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLATA ROSTIDA

dimecres, 29 de febrer del 2012
Ingredients:


1 llata sencera
2 cebes
2 pastanagues
1 tros d'api
Oli
Sal Pebre negre
Aigua
Bolets.


Elaboració del plat:

Posar la llata a la cassola amb oli, foc fort fins que quedi daurada.
A continuació afegir-hi la ceba, pastanaga, api, i deixar coure una estona; després posar-hi un raig de conyac, un cop evaporat, cobrir  la vedella amb aigua i coure-la unes 2 hores.
Un cop cuita deixar-la refredar i tallar-la a rodanxes.
Triturar les verdures i passar-les pel colador xinès i posar-les sobre els talls de vedella i deixar coure
una estona més, s'hi poden afegir bolets.
Un cop cuita es deixa reposar i és més bona.
Millor fer-la el dia abans.

Presentada per M. Rosa Dantí.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada