Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTIS D´AMETLLES

dijous, 27 d’abril del 2017
Ingredients:  
Foto: Montserrat Pujadas


Pel massapà
200 grs ametlla en pols
200 grs sucre
aigua

Pel pastis
4 ous
50 grs sucre
150 grs mantega
150 grs farina
1 sobre de llevat Royal
Ralladura de llimona

Per acabar el pastis
50 grs sucre
50 grs glucosa
50 grs mantega
200 grs ametlla de palets

1 cullerada d’aigua

Elaboració del plat:

En el bol de la batedora, posar-hi l’ametlla en pols, el sucre i una mica d’aigua, batre per fer el massapà.

Al massapà afegir-hi la resta de ingredients, els ous d’un en un, la mantega a punt de pomada, el llevat i finalment la farina tamissada.

Posar la massa en un motlle rectangular, forrar-lo amb paper pel forn, untar-lo amb mantega i tirar-hi una mica de farina perquè no s’anganxi.
Coure’l a una temperatura de 180º durant uns 45 minuts.

En un cassó posar tots els ingredients per acabar el pastís, el sucre, la glucosa, la mantega, una mica d’aigua i les ametlles de palet, deixar que bullir una mica, anar remenant que no s’anganxi fins que quedi una mica gelatinós.

Un cop cuit el pastis,col·locar aquesta massa per sobre i gratinar-lo fins que quedi rosset .


Presentada per: Montserrat Pujadas

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada