Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ROSSEJAT DE FIDEUS

divendres, 14 d’octubre del 2016
Ingredients:   
Foto: Roser Blasco


500 gr de fideus del núm. 2
1 kg de peix de roca variat
4 o 5 alls
1 ceba

1 cullerada de pebre vermell dolç

Elaboració del plat:

Feu el fumet amb el peix de roca. Poseu l’oli en una cassola o una paella i fregiu-hi els alls vigilant que no es cremin. Traieu-los i els poseu al fumet, juntament amb la cullerada de pebre vermell, i que vagi bullint. Fregiu en aquest oli els fideus a foc viu fins que siguin rossos. Traieu-los i reserveu-los. A la mateixa cassola sofregiu la ceba ratllada fins que sigui ben confitada; si cal, afegiu-hi una mica més d’oli. Torneu-hi a posar els fideus i ho remeneu una mica. Coleu el fumet, passeu el peix pel colador xinès i el poseu a la cassola, fins a cobrir els fideus. Deixeu-ho bullir uns 5 minuts a foc alegre i, després, a foc suau. Han de quedar secs.
Es pot acompanyar d’allioli.


Presentada per: Maria Galbany

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada