Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

SOPA DE PORROS

divendres, 16 de febrer del 2018
Foto:  Mª Rosa Dant
Ingredients:
4 porros grans
3 patates mitjanes                      
4 fulles de col                                           
2 pastanagues                             
50 g de pernil dolç                   
1 litre de brou


Elaboració del plat

Per començar, ofegueu en un cassó 3 porros tallats a rodanxes fines, abans que es daurin afegiu-hi les patates tallades a trossets, afegiu-hi aigua (2 gots) i deixeu-ho a foc lent uns 20 minuts. Tot seguit paseu-ho pel passapurés i afegiu-hi el brou, deixeu-ho coure 10 minuts a foc lent. Mentrestant, sofregireu les pastanagues, el porro que queda i la col, tallats a juliana, junt amb el pernil dolç tallat a daus.
Finalment, un cop feta la sopa, afegiu-hi aquest sofregit, i deixeu-ho bullir uns moments.

                                                                                                                Bo i barat


Presentat per Mª Rosa Dantí

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada