Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

COC DE MASSANA

dimecres, 3 de febrer del 2016

Foto: Encarna Garcia
Ingredients:

4  ous
2 mesures d'infusió d'anís
2 mesures d'oli
2 mesues de sucre
2 sobres de gasificant
Farina tota la que demani
1/2 kg de poma golden mitjana

Mesures = gotet de cafè

Elaboracio del plat:


Posem els ous, l'anís, l'oli i el sucre en un bol i ho barregem bé. Afegim tanta farina com entri a la barreja i també el gasificant. Seguim pasant-ho fins obtenir una pasta clara.

Preparem una plata de forn amb paper i aboquem tota la barreja que hem fet anteriorment.

Netegem les pomes, els hi traiem el cor i les partim a trossets amb la pell. Tot seguit, cobrim tota la superficie de la pasta amb la poma.

Empolvorem unna mica de farina, canyella, sucre i un rajoli d'oli per tota la superficie.

Ho fiquem al forn a temperatura mitja fins que comenci a daurar-se.


Presentada per Encarna Garcia


Foto Encarna Garcia
Foto Encarna Garcia

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada