Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MELMELADA DE CARBASSÓ I GINGEBRE

dimecres, 26 de març del 2014
Ingredients:

1 k de carabassons
500 g de sucre (més o menys
al gust de cadascú)
100 ml d'oli d'oliva verge
1 culleradeta de gingebre en pols.


Elaboració del plat:


Renteu i talleu els carabassons a rodanxes fines.
Poseu l'oli d'oliva i el carabassó en una cassola, tapar i coure a foc lent durant uns 10 minuts.
Quan sigui tou, afegir el sucre i la culleradeta de gingebre i coure uns 25 minuts, més.
Triturar-ho amb la batedora i omplir els pots de vidre i tapar.
Col·locar cap per avall o fer-los al bany maria i deixar refredar.
Aquesta melmelada és deliciosa per acompanyar carns, torrades amb formatge de cabra i gratina.

Presentada per Itziar Jurado Coll

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada