Ingredients:
1 k de carabassons
500 g de sucre (més o menys
al gust de cadascú)
100 ml d'oli d'oliva verge
1 culleradeta de gingebre en pols.
Elaboració del plat:
Renteu i talleu els carabassons a rodanxes fines.
Poseu l'oli d'oliva i el carabassó en una cassola, tapar i coure a foc lent durant uns 10 minuts.
Quan sigui tou, afegir el sucre i la culleradeta de gingebre i coure uns 25 minuts, més.
Triturar-ho amb la batedora i omplir els pots de vidre i tapar.
Col·locar cap per avall o fer-los al bany maria i deixar refredar.
Aquesta melmelada és deliciosa per acompanyar carns, torrades amb formatge de cabra i gratina.
Presentada per Itziar Jurado Coll
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
MELMELADA DE CARBASSÓ I GINGEBRE
Publicat per
Encarna Garcia
a
18:40
dimecres, 26 de març del 2014
Etiquetes de comentaris:
Melmelades i confitures,
Postres,
Salses,
Trobada La Cuina Verda,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada