Ingredients:
1 llauna de musclos al natural (escorreguts)
4 palets de cranc
4 anxoves
1 cullerada sopera de maionesa
Elaboració del plat:
S'ajunten tots els ingredients i es passa tot per la batedora fins que quedi ben cremós
Bon Profit.
Presentada per Conxi Parrado
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
PATE DE BOU DE MAR
Publicat per
Mª Rosa Dantí
a
16:38
dimecres, 14 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Marisc,
Patés,
Trobada Patés variats
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada