Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

AMETLLATS DE L'ESTANY

dijous, 1 de desembre del 2016
Ingredients:


 Per a 28-30 unitats:

150 gr de farina d'ametlla
100 gr de sucre
2 clares d'ou
Ratlladura d'una llimona
30 ametlles marcona
Un pessic de sal

Elaboració del plat:

 Bateu les clares a punt de neu, quan comencin a agafar cos hi aneu afegint el sucre, en forma de pluja.
Quan ja tenen una consistència ben forta hi afegiu la farina d'ametlla, la ratlladura de llimona i el pessic de sal.
Barregeu bé amb una espàtula.
Poseu la massa a una mànega pastissera i talleu-hi la punta perquè ens quedi una obertura de 1,2 cm. o una boquilla pastissera.
Folreu la safata del forn amb paper especial de forn, aneu fent boles, deixant un espai entre elles i col·loqueu-hi una ametlla damunt de cadascuna.
Coeu al forn a 170º durant 15 minuts i quan comencin a agafar color les retireu.
Deixeu-les refredar sobre una reixeta.


Presentada per: Josep Melgarejo
                                                                                                                                                                                                                                          
Recepta extreta de www.receptes.cat

1 comentaris:

  1. Roser Blasco ha dit...:

    Josep,van quedar boniiiisims!!

Publica un comentari a l'entrada