Ingredients:
2 bròquils
1 cullerada o 2 de ceba confitada
4 talls de cansalada del coll molt
magra, sense salar i tallada petita
oli, sal i un pols de pebre.
Elaboració del plat:
Bulliu els bròquils amb aigua i sal, una vegada estiguin cuits els escorreu. En una una paella fregiu la cansalada amb una mica d`oli i que quedi molt rossa, després afegiu el bròquil ben escorregut aixafeu-lo amb una forquilla afegiu la ceba i remeneu tot. Fet això feu com si fos una truita deixeu la enrossir pels dos costats i ja esta apunt.
Presentada per Montserrat Trullàs Aymerich
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
TRINXAT DE BRÒQUIL AMB CEBA CONFITADA
Publicat per
Assumpció Fontcuberta
a
18:36
dimecres, 26 de març del 2014
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Trobada La Cuina Verda,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada