Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

BRAÇ DE GITANO SALAT D'ENSALADILLA

divendres, 6 de juny del 2014
Ingredients:


3 ous
50 gr. de sucre
75 gr. de farina
1 cullereta de postres de llevat
1 mica de sal.
Farciment:
300 gr. d’ensaladilla
1 llauna de tonyina
Olives farcides
Maionesa
Enciam variat
Pebrot escalivat per decorar.


Elaboració del plat:

Es baten els ous amb el sucre amb les varilles fins aconseguir una massa esponjosa. Una vegada esta bé hi afegim la farina barrejada amb molta cura.
Es posa en una plàtera al forn en un paper de forn i es forneja a 180º durant uns 15 minuts.
Una vegada està al punt el posem en un drap llis cargolat.

Farciment:
Es fa bullir l' ensaladilla. Una vegada cuita l’escorrem i la reservem fins que es refredi. Quan està freda hi posem tonyina i olives partides per la meitat. Posem un parell de cullerades de maionesa i farcim el pa de pessic, posem damunt també maionesa i ho decorem al nostre gust. Jo ho vaig fer amb pebrot escalivat i olives farcides.
Es pot acompanyar amb una mica d’enciam.

Bon Profit.
 
Presentada per: Conxi Parrado

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada