Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CREMA DE CRANCS

divendres, 14 d’octubre del 2016
Ingredients:   
Foto: Maria Galbany



1 kg de crancs
1 ceba grossa
4 grans d’all
2 tomàquets madurs
1 cullerada de cafè de pebre vermell
Un ramet de julivert
Un tros de pa sec
200 g de crema de llet


Elaboració del plat:

Feu un sofregit amb la ceba, els alls, el tomàquet i el pebre vermell sense que es cremi. Afegiu-lo en una olla que tindreu preparada amb aigua, sal i els crancs. Deixeu que bulli una mitja horeta. Tritureu-ho tot i ho coleu. Ho poseu a l’olla i ho torneu a posar al foc.
Mentrestant talleu el pa a llesques ben primetes, i afegiu-lo a l’olla que cogui uns deu minuts més. Finalment passeu-ho tot per la batedora i hi afegiu al final la crema de llet. Barrejeu-ho i ja es pot servir.
·         Els crancs han de ser vius (els podem tenir congelats).
·         Aquesta crema també es pot fer amb galeres, depenent de la temporada.
En lloc de crema de llet podem utilitzar llet evaporada.

Presentada per: Maria Galbany

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada