Foto: Maria Galbany |
1 kg de crancs
1 ceba grossa
4 grans d’all
2 tomàquets
madurs
1 cullerada de
cafè de pebre vermell
Un ramet de
julivert
Un tros de pa
sec
200 g de crema
de llet
Elaboració del plat:
Feu un sofregit
amb la ceba, els alls, el tomàquet i el pebre vermell sense que es cremi.
Afegiu-lo en una olla que tindreu preparada amb aigua, sal i els crancs. Deixeu
que bulli una mitja horeta. Tritureu-ho tot i ho coleu. Ho poseu a l’olla i ho
torneu a posar al foc.
Mentrestant
talleu el pa a llesques ben primetes, i afegiu-lo a l’olla que cogui uns deu
minuts més. Finalment passeu-ho tot per la batedora i hi afegiu
al final la crema de llet. Barrejeu-ho i ja es pot servir.
·
Els
crancs han de ser vius (els podem tenir congelats).
·
Aquesta
crema també es pot fer amb galeres, depenent de la temporada.
En
lloc de crema de llet podem utilitzar llet evaporada.
Presentada per: Maria
Galbany
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada