8 talls de lluç
400 gr de cloïsses
2 grans d'all
2 cullerades de julivert fresc picat
1 vaset de vi blanc
1 cullerada de farina
al gust sal, pebre blanc
1 pessic d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal
oli d'oliva
Elaboració del plat:
Pelar i picar els alls i el julivert. Posar les cloïsses en remull per a eliminar-ne la sorra. Rentar-les i escorre-les bé, salpebrar el peix i condimentar-lo amb un pessic d'Avecrem.
Escalfar una cassola de fang amb el fons cobert d'oli i daurar-hi l'all i una culleradeta de julivert
picats. Afergir-hi les cloïsses i la farina dissolta en un vaset de vi blanc.
Quan les cloïsses s'obrin, afegir-hi els lloms de lluç amb la pell cap per amunt, condimentar-los,
tapar la cassola i coure 3 minuts. Donar la volta al peix, remenar la cassola amb una cullera de fusta.
perquè lligui la salsa, afegir-hi la resta de julivert picat, tapar una altra vegada i coure 3 minuts més.
Passar el peix a una safata, posar-hi les cloïsses al voltant, regar-ho tot amb la salsa i escampar-hi una mica més de julivert. Servir de seguida, ben calent.
BON PROFIT !!!
Presentada per: Lourdes Batlles
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada