Fotos: Encarna Garcia |
2-3 cullerades d'oli
1 ceba
1 cullerada d'herbes al gust
100g d'arròs integral
300 cc d'aigua
1 polsim de safrà
50g de pinyons
50g de panses de corinto
2 cullerades de menta
Suc de 1/2 llimona
12 fulles de col
1500 cc de caldo vegetal
1 fulla de llorer
Sal i pebre
Elaboració del plat:
Posem una cassola al foc amb una mica d'oli. Tallem la ceba i juntament amb les espècies escollides ho enrossim. Afegim l'arròs i remenem suaument 2-3 minuts. Seguidament tirem l'aigua bullint, el safrà, els pinyons i les panses. Ho deixem bullir a foc lent entre 25 o 30 minuts, salpebrem al gust i afegim la menta picada i el suc de llimona. Mentre s'escalfa el forn a 180º prepararem les fulles de col. Tallem el tronxo de cada fulla, les farcim amb el preparat anterior i enrotllem fins a obtenir un cilindre tancat. A continuació, ho posem en una plata i es forneja 4 ó 5 minuts. Abans de farcir les fulles, s'aconsella escaldar-les amb aigua bullint.
Elaborat per: Encarna Garcia
Fotos: Encarna Garcia |
Fotos: Encarna Garcia |
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada