Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLUÇ AL FORN AMB CAVA

dimecres, 28 de gener del 2015
Foto: Assumpció Fontcuberta

Ingredients:

1k.de lluç a talls
3 cebes mitjanes
300 de musclos
1 got de cava

Elaboració del plat

Per començar, talleu les cebes, les poseu a la paella i feu una cocció curta, per acabar-les de coure amb el lluç, al forn. Prepareu la plata, poseu-hi les cebes al fons i, a sobre, els talls del lluç ( enceneu el forn uns minuts abans ) i ja podem posar-hi la plata. Quan faci uns set minuts, tireu-hi els musclos(ja oberts ).Afegiu-hi al cava i espereu uns set minuts més normalment ja està cuit.

La cocció depèn una mica de com siguin de gruixuts els talls del peix.
Aquest plat és per a 4 persones.


Presentada per: Mª Assumpció Fontcuberta

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada