Ingredients:
300 g de macarrons
100 g d'espinacs bullits
100 g de nous
200 g de fortmatge fresc
1 gra d'all
40 g de fortmatge parmesà
2 cullerades d'oli d'oliva
sal
Elaboració del plat:
Per començar coeu els macarrons amb aigua, sal i oli.
Tot seguit barregem el fortmatge fresc amb les nous, el gra d'all tallat petit, el parmesà, dues cullarades d'oli i els espinacs cuits.
Per acabar un cop cuits els macarrons, escorreu-los i tireu-hi per damunt la salsa dels espinacs.
Bo i barat
Presentada per : Mª Rosa Dantí
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
MACARRONS AMB ESPINACS
Publicat per
Mª Rosa Dantí
a
18:21
dimecres, 9 d’abril del 2014
Etiquetes de comentaris:
Pasta,
Primers plats,
Trobada La Cuina Verda
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada