Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

FIDEUS AMB COSTELLA

dimecres, 2 de desembre del 2015

Ingredients:
Foto: Montserrat Pujadas

Per a 4 persones

250 gr fideus gruixuts nº 4 
400 gr costella de porc  tallada petita
1 ceba
2 grans d’all
3 tomàquets
Oli
Pebre vermell
Pebre negre
Sucre un polsim
Sal
Aigua


Elaboració del plat: 

Salar  la costella.
Posar oli a una cassola per fregir la costella fins que quedi rossa i reservar.
Ratllar  la ceba, coure-la amb l'oli de la costella fins que quedi rossa, afegir-hi els alls ratllats.
Ratllar els tomàquets i afegir-los a la cassola.
Posar una mica de pebre vermell, pebre negre, una mica de sucre i sal.
Un cop cuit afegir-hi la costella, donar unes quantes voltes en el sofregit.
Després tirar-hi els fideus remenant per que quedi tot integrat.
Finalment tirar-hi aigua calenta fins a cobrir-los, deixar-los coure uns 15 minuts, si cal afegir-hi una mica més d'aigua, ja que els fideus han de quedar sucosos.
Si és la temporada s'hi poden posar bolets.
En lloc de costella també es poden fer amb carn de “pinxitos”, en aquest cas no cal posar-hi pebre vermell ni negre.

Presentada per: Montserrat Pujadas






0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada