Ingredients:
Foto: Montserrat Pujadas
Per a 4 persones
250 gr fideus gruixuts nº 4
400 gr costella de porc tallada petita
1 ceba
2
grans d’all
3
tomàquets
Oli
Pebre
vermell
Pebre
negre
Sucre un
polsim
Sal
Aigua
Elaboració del plat:
Salar la costella.
Posar oli a una cassola per fregir la costella fins que
quedi rossa i reservar.
Ratllar la ceba,
coure-la amb l'oli de la costella fins que quedi rossa, afegir-hi els alls
ratllats.
Ratllar els tomàquets i afegir-los a la cassola.
Posar una mica de pebre vermell, pebre negre, una mica de
sucre i sal.
Un cop cuit afegir-hi la costella, donar unes quantes voltes
en el sofregit.
Després tirar-hi els fideus remenant per que quedi tot
integrat.
Finalment tirar-hi aigua calenta fins a cobrir-los,
deixar-los coure uns 15 minuts, si cal afegir-hi una mica més d'aigua, ja que
els fideus han de quedar sucosos.
Si és la temporada s'hi poden posar bolets.
En lloc de costella també es poden fer amb carn de “pinxitos”,
en aquest cas no cal posar-hi pebre vermell ni negre.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada