![]() |
Foto: Maria Dantí |
500 gr. d'espinacs frescos
2 Ous
50 cc de crema de llet
25 gr. de formatge gruyere
75 gr. de pernil dolç tallat
Ingredients per la pasta d'empanada
300 gr. de farina
100 cc d'oli
125 cc d'aigua
Sal
1 culleradeta de llevat en pols
Elaboració del plat:
Per començar netegeu els espinacs, bulliu-los amb aigua i sal, escorreu-los i deixeu-los refredar.
A continuació en una paella amb oli, sofregiu el pernil dolç tallat, afegiu-hi els espinacs, remeneu-ho una mica i tireu-hi la crema de llet, els ous batuts i el formatge rallat, un cop picat el farcit, prepareu la pasta d'empanada.
Folreu amb la meitat de la pasta un motlle, punxeu-la del fons i ompliu-la amb el farcit, tapeu-ho amb l'altre meitat de la pasta adjuntant les dues capes.
Per acabar, pinteu amb el rovell d'ou la primera capa i posseïu-ho al forn 30 minuts a 180º.
Elaboració de la pasta d'empanada
Formem una anella amb la farina i posem el llevat al mig, incorporar l'aigua i la sal. A continuació barregeu-ho amb les mans fins que quedi fina i compacta.
Finalment deixeu-la reposar una estona i aplaneu-la amb el corró.
Bon profit!!!
Presentada per: Mª Rosa Dantí
Bon profit!!!
Presentada per: Mª Rosa Dantí
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada