Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MENJAR BLANC DEL DELTA DE L’EBRE

dijous, 11 de febrer del 2016
Ingredients:

1 litre de llet
1 pell de llimona
2 pals de canyella
4 cullerades de farina d’arròs
150 grs de sucre

Elaboració del plat:

Agafar ¾ de litre de llet, la pell de llimona, la canyella i el sucre, posar-ho al foc i que bulli 10 minuts. Seguidament agafar ¼ de litre de llet freda i posar-hi de mica en mica la farina d’arròs. Quan estigui ben desfeta, afegir-la  a la llet bullida, havent tret abans la llimona i la canyella. Anar-ho remenant, ben mesclat, i posar-ho al foc tot remenant, durant uns 6 o 7 minuts. Seguidament posar-lo en unes cassoletes i escampar-hi a sobre pols de canyella, i ja es pot servir.
Bon profit.

Presentada per: Mª Rosa Claveria

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada