Ingredients:
1 meló normal
1 meló galia
1 meló cantalup
1/2 copa de vi de porto
unes gotes de xarop de grosella
Elaboració del plat:
Partir tots els melons per la meitat, treure les llavors.
Fer boles amb una cullereta especial, de tots els melons.
La meitat buida d'un dels petits l'omplim de boles dels diferents melons, li afegim el vi a gust i es guarda a la nevera.
A últim moment s'hi posa per sobre les gotes de grosella.
Presentada per Montserrat Trullàs Aymerich
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
MACEDONIA DE MELONS
Publicat per
M.Dolors Puig
a
19:31
dimarts, 14 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Fruita,
Postres,
Trobada Pastissos amb fruita
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada