200 gr. de xampinyons
200 gr de gírgoles
200 gr. de llenegues
60 gr. de foie
3 ous
200 gr. de crema de llet
2 grans d´all
una cullerada rasa de farina de blat de moro
oli.
Per la salsa:
1 ceba
30 gr. de ceps secs
2dl. de brou de pollastre
2 dl. de crema de llet
2 cullerades de salsa de tomàquet
sal.
Elaboració del plat:
Netegeu els bolets, talleu-los a trossos i poseu-los a fregir amb una mica d’oli, per fer la mousse.
Barregeu en un bol els bolets amb els ous i el foie, passeu-los per un turmix, per fer una pasta fina i afegiu un pols de sal i la crema de llet i remeneu-ho bé
Unteu un motlle de cake amb mantega i folreu la base amb paper de plata i poseu-hi la pasta de mousse i que cogui al forn a 150 ºC. al bany maria durant uns 40 min.
Deixeu-ho reposar i desemmotlleu amb compte.
Prepareu ara la salsa, peleu la ceba, piqueu-la i poseu-la a fregir amb una mica d’oli. Afegiu-li els ceps, degudament remullats amb aigua i deixeu que cogui a foc lent, uns 5 min.. Tireu-li el brou de pollastre, la crema de llet i la salsa de tomàquet i finalment passeu-ho tot pel colador xinès.
Talleu el mousse a talls per emplatar i col•loqueu a cada plat una base de salsa i els talls de mousse i bon profit.
Presentada per: Mª Rosa Claveria
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada