(Per a 4 persones)
2 pans de
pagès de ½ k.
4 arengades
2 cebes
1 cabeça
d’alls
8 tomacons
de penjar
Oli d’oliva
verge extra
Per
acompanyar:
Olives
mortes
Per començar escaliveu les cebes, la cabeça
d’alls i els tomàquets.
A continuació coeu les arengades a la
brasa.
Mentrestant, talleu els pans per la
meitat, traieu-hi la molla i la reserveu.
Quan tots els ingredients son cuits
talleu-los a bocins.
Abans de tot ruixeu bé tot el pa per dins
amb oli d’oliva extra verge de les terres del Ebre.
Doncs ja podeu omplir el pa amb el
tomàquet, les cebes, l’all i per últim l’arengada.
I
ho tapeu amb la molla que teniu reservada.
Hi ha qui posa a torrar el pa perquè sigui
més cruixent.
Per acompanyar olives mortes.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada