Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LA CLOTXA

dimecres, 10 de febrer del 2016
Ingredients: 

Foto: Irene Feli
 (Per a 4 persones)

2 pans de pagès de ½ k.
4 arengades
2 cebes
1 cabeça d’alls
8 tomacons de penjar
Oli d’oliva verge extra
Per acompanyar:
Olives mortes


Elaboració del plat :

Per començar escaliveu les cebes, la cabeça d’alls i els tomàquets.
A continuació coeu les arengades a la brasa.
Mentrestant, talleu els pans per la meitat, traieu-hi la molla i la reserveu.
Quan tots els ingredients son cuits talleu-los a bocins.
Abans de tot ruixeu bé tot el pa per dins amb oli d’oliva extra verge de les terres del Ebre.
Doncs ja podeu omplir el pa amb el tomàquet, les cebes, l’all i per últim l’arengada.
 I ho tapeu amb la molla que teniu reservada.
Hi ha qui posa a torrar el pa perquè sigui més cruixent.
Per acompanyar olives mortes.

Presentada per : Irene Feliu





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada