Ingredients:
Foto: Montserrat Pujadas |
1 bròquil
8 tomàquets secs petits
60 grs de formatge blau
1 tall de pernil gruixut
50 grs de pinyons
Oli d'oliva verge
vinagre balsàmic
sal i pebre
Elaboració del plat:
Poseu els tomàquets secs en oli, tota la nit ( a no ser que els compreu conservats en oli )
Renteu el bròquil, talleu-lo que quedin els pomells petits i bulliu-lo que quedi al dente.
Talleu els tomàquets a tires, el formatge i el pernil a daus.
Poseu el pernil en una paella amb una mica d'oli i doneu-li unes voltes.
Torreu els pinyons en una paella sense oli.
Feu una vinagreta amb oli, vinagre, sal pebre i emulsioneu-la.
Poseu el bròquil cuit en el plat i aneu afegint tots els ingredients per sobre que quedi ben presentat
Presentada per Montserrat Pujades
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada