Foto: Encarna Garcia |
Per fer unes 30
1/2k de farina
2 ous
100g de sucre
1 polsim de sal
125ml d'aigua
13g de matafaluga
13g de coriandre
62ml d'oli
1 copeta d'anís
Ratlladura de llimona
Elaboració del plat:
Feu una infusió amb la matafaluga i el coriandre, amb l'aigua ho deixeu bullir dos minuts, ho colem i ho deixem refredar. Barregem els ous amb el sucre, l'aigua de la infusió, l'anís, la ratlladura de llimona, l'oli i la sal en un bol. Un cop tingueu tota la barreja ben homogènia, hi anem afegint la farina poc poc, fins que ens quedi una pasta suau i esponjosa.
La deixem reposar 5m i després es fan boles d'aproximadament 30g.
Poseu oli abundant en una paella grossa i l'ascalfeu Tot seguit,agafeu les boles les unteu d'oli, per poder treballar-les millor. Amb el corró les aplanem i que quedin ben fines.
Un cop ben aplanades, amb molt de cura, les anireu tirant sobre l'oli ben calent. Les fregireu per les dues bandes i retireu cuan estiguin rosses. Les poseu sobre paper absorbent i els hi tireu sucre.
Presentada per: Encarna Garcia
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada