Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TRINXAT DE LA CERDANYA

dimarts, 28 de febrer del 2017
Ingredients:

1 col verda d'hivern
1 kg de patates
4 rostes de cansalada                                
2 grans d'all
   oli d'oliva
1 pessic de sal


Elaboració del plat:

Per començar, poseu en una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir, tireu-hi un pessic de sal i la col neta trossejada.

A continuació, peleu les patates i talleu-les a trossos i afegiu-les a la olla, deixeu bullir uns 20 minuts, fins que estigui cuit. Seguidament escorreu bé la patata i la col, passeu la col i les patates  una cassola i trinxeu-les per tal que quedi ben barrejat.

Per acabar, en una paella amb una mica d'oli d'oliva fregiu els alls laminats, quan estiguin ben daurats retireu-los i a continuació la cansalada fregiu-la bé. En la mateixa paella, poseu-hi tot el que hi ha a la cassola, formant com una truita i quan estigui al punt , servir-la.


                                                                                                       Bon profit

Presentada per: Maria Dantí

1 comentaris:

  1. Roser Blasco ha dit...:

    Una mostra de plat senzill però bo!

Publica un comentari a l'entrada