Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

LLONZA A LA TARONJA

divendres, 14 d’octubre del 2016
Ingredients:   
Foto: Roser Blasco


1 llonza llaminera
1 ceba
2 grans d’all
1 culleradeta de farina
1 vas de suc de taronja
1 culleradeta de sucre
1 culleradeta de vinagre

2 cullerades de Cointreau o un gotet de vi blanc


Elaboració del plat:

Rostiu la llonza en una cassola amb oli calent. Quan sigui rossa traieu-la del foc i reserveu-la. En el mateix oli sofregiu-hi la ceba i l’all, i quan sigui ben cuita poseu-hi la farina. Remeneu una mica, poseu-hi el vi o el Cointreau, el suc de taronja, el sucre i el vinagre. Poseu-hi la llonza i deixeu-ho que vagi fent el xup-xup fins que la carn sigui tendra (una mitja hora). Un cop cuita deixeu que es refredi i talleu-la primeta. Torneu a posar la carn a la cassola, deixeu que arrenqui una mica el bull i ja ho podreu servir.


Presentada per: Felisa Montal 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada