Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

CABRIT AL FORN

divendres, 13 d’abril del 2018
Ingredients:
Foto: Mª Rosa Dantí

1 cuixa de cabrit
3 patates
2 tomàquets
2 cebes
1 pebrot verd                                                         
5 ametlles
5 avellanes
1 gra d'all                                                  
1 tasseta de vi ranci
1 branca de farigola


Elaboració del plat:

Per començar, talleu les patates, els tomàquets, la ceba i el pebrot a trossos. A continuació, agafeu una safata de forn i la unteu amb oli i col·loqueu les verdures tallades a trossos. Seguidament poseu el cabrit a la safata. Tot seguit feu una picada amb les ametlles i les avellanes, un gra d'all, el julivert i el got de vi ranci, repartiu la picada per sobre el cabrit i afegiu-hi la sal i pebre i la branca de farigola i amb el forn ja calent a 190º es cou el cabrit una hora aproximadament. 


                                                                                   Bon profit


Presentat per : Mª Rosa Dantí


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada