Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TRUITA D´ESPINACS AMB SUC

dimarts, 11 d’abril del 2017

Foto: M. Assumpció Fontcuberta
Ingredients:

Per a 4 persones

6 ous
150g de fesols cuits
250 d´espinacs cuits
1 ceba petita
1 gra d´all
2 tomàquets
4 talls de bacallà opcional
Farina
Oli
Sal

Elaboració del plat:


Poseu una cassola al foc i feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet. Paral·lelament, prepareu una truita rodona de fesols i espinacs, un cop feta, talleu-la a trossos i fiqueu-la a la cassola del sofregit .A continuació, enfarineu i fregiu els talls de bacallà i aneu-los incorporant a la cassola . Deixeu-ho coure tot junt uns cinc o deu minuts.


Recepta extreta del llibre. Guies Gastronòmiques de Catalunya. El Priorat.

Presentada per  M, Assumpció Fontcuberta.









0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada