Ingredients:
Per a 12-15 unitats:
500 gr. de farina
200 ml oli d’oliva
50 ml. anís dolç
50 ml moscatell
300 gr. cabell d’àngel
sucre i canyella
Elaboració del plat:
En un bol es posen tots
els líquids i una cullerada de canyella en pols, es barreja bé amb una cullera.
Ara afegim la farina
tamissada, integrar-ho tot bé i quan ja estigui, amassar-ho a sobre del marbre
fins que quedi una massa suau i que no s’enganxi.
Estirar amb un corró i
deixar la massa més o menys amb un gruix de mig centímetre.
Amb un got fer les
rodones i posar una mica de cabell d’àngel, després es tanca com una
‘empanadilla’.
Ho posem al
forn preescalfat uns 20 min. a 180 graus amb escalfor de dalt i baix.
Quan encara estan calents
es ruixen amb anís i s’espolsen amb una barreja de sucre i canyella.
Estan per llepar-se els
dits…bon profit!!!!!
Presentada per: Cati González
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada