Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

PASTISSETS DE TORTOSA

dijous, 11 de febrer del 2016
Ingredients: 


Per a 12-15 unitats:
500 gr. de farina
200 ml oli d’oliva
50 ml. anís dolç
50 ml moscatell
300 gr. cabell d’àngel
sucre i canyella


Elaboració del plat:

En un bol es posen tots els líquids i una cullerada de canyella en pols, es barreja bé amb una cullera.
Ara afegim la farina tamissada, integrar-ho tot bé i quan ja estigui, amassar-ho a sobre del marbre fins que quedi una massa suau i que no s’enganxi. 
Estirar amb un corró i deixar la massa més o menys amb un gruix de mig centímetre. 
Amb un got fer les rodones i posar una mica de cabell d’àngel, després es tanca com una ‘empanadilla’. 
Ho posem al forn preescalfat uns 20 min. a 180 graus amb escalfor de dalt i baix. 
Quan encara estan calents es ruixen amb anís i s’espolsen amb una barreja de sucre i canyella.

Estan per llepar-se els dits…bon profit!!!!!

Presentada per: Cati González

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada