Ingredients:
1 llauna de tonyina de qualitat
formatge cremós, la mateixa quantitat que de tonyina
1/2 ceba tendra picada ben fina
1 pebrot escalivat picat ben petit
unes tàperes picades
unes fulles d' herbes fresques aromàtiques
sal i pebre
Elaboració del plat:
Barrejar-ho tot i untar les torradetes abans de servir.
Per adornar-les amb una tira de pebrot vermell.
Presentada per Irene Feliu
Les receptes de les dones de Palou









Galeria d'imatges
PATÉ DE TONYINA
Publicat per
Mª Rosa Dantí
a
17:23
dimecres, 14 de març del 2012
Etiquetes de comentaris:
Entrants,
Patés,
Peix,
Trobada Patés variats
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (26)
- Bolets (33)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (98)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Llegums (30)
- Làctics (18)
- Marisc (31)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (25)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (79)
- Postres (126)
- Primers plats (192)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
Les autores
Receptari de postres
Powered by
Issuu
Publish for Free
Receptari de les Àvies de Palou
Powered by
Issuu
Publish for Free
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada