Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TRIPA I PEUETS DE BE

divendres, 14 d’octubre del 2016
Ingredients:  
Foto: Assumpció Fontcuberta

Tripa i peus de be
Per la samfaina:
Ceba
Albergínia
Pebrot
Tomàquet
Alls


Elaboració del plat:

Compreu la tripa i els peus cuits. Un cop a casa, ho feu bullir una altra vegada i en reserveu l’aigua.
Feu la samfaina tallant els ingredients ben petits (el pebrot, l’albergínia, i la ceba), que vagi coent fins que estigui ben melós. Afegiu l’all trinxat i hi doneu un parell de voltes.
Mentrestant, talleu la tripa i els peuets. Un cop estigui la samfaina ben confitada, ho afegiu a la cassola. Poseu-hi una mica d’aigua calenta que heu reservat de bullir la tripa, fins que ho cobreixi tot i deixeu que faci el xup-xup, fins que estigui ben tendre. Rectifiqueu-ho de sal i ja es pot servir.


Presentada per: Angelina Mas


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada