Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

MANDONGUILLES DE BACALLÀ AMB GAMBES

dimecres, 18 d’abril del 2018
Ingredients:

800g de bacallà
15 gambes
2 clares d'ou
2 alls
1 ceba
pa ratllat
farina de blat de moro
julivert
sal
oli

Salsa verda:
3 alls
1 ramet de julivert
brou  de peix


Elaboració del plat:

Comenceu esmicolant el bacallà, que el barrejareu amb pa ratllat, les clares d'ou, l'all i el julivert. Tot ben picat.
Anireu fent les mandonguilles i les enfarineu.

Prepareu una salsa verda i a continuació hi  posareu les mandonguilles i deixareules  que es vagin fent per tots els costats. Quan els falti poc, hi poseu les gambes pel damunt, uns deu minuts

Salsa verda:

Piqueu els alls i el julivert, i  poseu-ho en una paella amb oli i ho enrossiu una mica. Després hi poseu el brou de peix ( o bé aigua), fins que us quedi lligat.

Presentada per: Encarna Garcia




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada