Ingredients:
800g de bacallà
15 gambes
2 clares d'ou
2 alls
1 ceba
pa ratllat
farina de blat de moro
julivert
sal
oli
Salsa verda:
3 alls
1 ramet de julivert
brou de peix
Elaboració del plat:
Comenceu esmicolant el bacallà, que el barrejareu amb pa ratllat, les clares d'ou, l'all i el julivert. Tot ben picat.
Anireu fent les mandonguilles i les enfarineu.
Prepareu una salsa verda i a continuació hi posareu les mandonguilles i deixareules que es vagin fent per tots els costats. Quan els falti poc, hi poseu les gambes pel damunt, uns deu minuts
Salsa verda:
Piqueu els alls i el julivert, i poseu-ho en una paella amb oli i ho enrossiu una mica. Després hi poseu el brou de peix ( o bé aigua), fins que us quedi lligat.
Presentada per: Encarna Garcia
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
MANDONGUILLES DE BACALLÀ AMB GAMBES
Publicat per
Encarna Garcia
a
18:56
dimecres, 18 d’abril del 2018
Etiquetes de comentaris:
Peix,
Primers plats,
Trobada la Cuina de festa
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada