Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

ARROS NEGRE

dimecres, 3 de febrer del 2016
Ingredients:

Foto: Mª Rosa Dantí
400 g d´arròs (bomba del delta del Ebre)
500 g de sipia negre
1 pebrot vermell, 1 tomàquet pelat, 3 branques de julivert i 4 grans d´all
1 litre de brou de peix
oli d'oliva, sal


Elaboració del plat:
                 
Per començar, tritureu el tomàquet, el pebrot, l'all i el julivert. A continuació sofregiu-ho tot en una paella. Quan el sofregit és al punt, afegiu-hi la sípia amb la ceba i la tinta, i tot seguit afegiu-hi l`arròs que sofregireu uns 5 minuts, sense deixar de remenar. Per acabar afegiu-hi el brou de peix i coeu-lo uns 20 minuts, decoreu-lo amb branquetes de julivert.

                                                               
 Presentada per M.Dantí                                                                                Bon profit

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada