Ingredients:
150 gr. d´espàrrecs nets
1 ceba grossa
2 grans d´all petits
oli , sal i una mica d' aigua.
Elaboració del plat:
Per començar, poseu a coure a la paella l'oli, la ceba i l'all. Tot tallat ben petit.
Quan es vegi la ceba cuita, que sigui transparent, afegiu-hi els espàrrecs i acabeu de coure-ho tot junt uns minuts.
Poseu-ho tot en un bol, si és molt espès, afegiu-hi més oli al final.
Aquesta salsa és bona amb la pasta, torradetes...
Es un plat molt més bo fet amb els espàrrecs acabats de collir a la primavera.
Presentada per M. Assumpció Fontcuberta
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
SALSA VERDA D´ESPÀRRECS
Publicat per
Assumpció Fontcuberta
a
18:02
dimecres, 9 d’abril del 2014
Etiquetes de comentaris:
Primers plats,
Salses,
Trobada La Cuina Verda,
Verdures i hortalisses
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada