1kg.tomàquet madur
2 pebrots verds italians
2 cebes tendres
1 cogombre
2 dents d'all
1 molla de pa xopa de vinagre
1 ou dur
daus de pa torrat o fregit
sal, pebre i oli
Elaboració del plat:
Posar en el vas del turmix els tomàquets pelats, un tros de ceba, un tros de pebrot, un tros de cogombre, 1 o 2 dents d'all, la molla de pa amb vinagre ( de tots aquest ingredients en posarem més o menys segons agradi el seu gust) un bon raig d'oli, sal i pebre. Triturar fins que quedi molt fi. Guardar a la nevera una bona estona ja que és bo fred.
Mentrestant prepararem en una plata: ceba, pebrot verd, ou, cogombre, tot tallat petit, i també el pa torrat o fregit.
Servirem en un bol el tomàquet i a part la plata amb la verdura tallada.
Presentat per: Montserrat Trullàs Aymerich
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada