Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

GAZPACHO CORDOBÉS

dimecres, 21 de maig del 2014
Ingredients:

1kg.tomàquet madur
2 pebrots verds italians
2 cebes tendres
1 cogombre
2 dents d'all
1 molla de pa xopa de vinagre
1 ou dur
daus de pa torrat o fregit
sal, pebre i oli


Elaboració del plat:

Posar en el vas del turmix els tomàquets pelats, un tros  de ceba, un tros de pebrot, un tros de cogombre, 1 o 2 dents d'all, la molla de pa amb vinagre ( de tots aquest ingredients en posarem més o menys segons agradi el seu gust) un bon raig d'oli, sal i pebre. Triturar  fins que quedi molt fi. Guardar a la nevera una bona estona ja que és bo fred.
Mentrestant prepararem en una plata: ceba, pebrot verd, ou, cogombre, tot tallat petit, i també el pa torrat o fregit.
Servirem en un bol el tomàquet i a part la plata amb la verdura tallada.

Presentat per: Montserrat  Trullàs Aymerich





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada