Ajuntament de Granollers
Centres Cívics Granollers

TALL AMB SUC

divendres, 14 d’octubre del 2016
Ingredients:  
Foto: Assumpció Fontcuberta


1 pollastre tallat a trossos petis
1 ceba
2 o 3 grans d’all
1 tomàquet tallat en 4 trossos
1 gotet de vi

Bolets, carxofes o pèsols, segons la temporada i el gust de cadascú.


Elaboració del plat:

En un cassola amb oli o llard, poseu-hi tots els ingredients i que es vagin rostint a poc a poc fins que estiguin ben rossets. Si cal aneu-hi afegint miquetes d’aigua calenta, fins que quedi ben cuit.
Un cop cuit, hi podeu posar l’acompanyament que més us agradi: bolets, pèsols, carxofes, pèsols, prèviament saltejats.
De tot plegat n’ha quedar un suquet molt bo per sucar-hi pa.

Presentada per: Eulàlia Nadal

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada