Ingredients:
Una presa de xocolata
150g d'ametlles
50g de mantega
suc de taronja (opcional)
Elaboració:
Feu fondre la xocolata al bany maria.
Quan està fosa barrejar les ametlles i la mantega, si vols pots posar suc de taronja.
Afegir-ho tot en un motlle de plàstic untat amb oli.
Deixar reposar 24 hores a la nevera i ja pots treure'l del motlle.
Presentada per Assumpció Volart
Les receptes de les dones de Palou
Galeria d'imatges
TORRÓ DE XOCOLATA
Publicat per
Encarna Garcia
a
17:36
dimecres, 29 de febrer del 2012
Etiquetes de comentaris:
Postres,
Trobada Xocolata,
Xocolata
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
RECEPTA DEL MES
Passa'm la Recepta, participa-hi!
Passa'm la recepta és un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers al voltant de l'interès per la cuina, el rescat i manteniment de tradició culinària de Palou, comarques catalanes, productes de la terra i preservació del patrimoni gastronòmic.
Participa de les trobades on cuinem, tastem i compartim receptes.
Cercar en aquest blog
Classificació de receptes
- Arròs (23)
- Bolets (32)
- Carns (84)
- Cuina d'arreu del món (10)
- Entrants (96)
- Formatge (21)
- Fruita (38)
- La Cuita del barri (5)
- Làctics (18)
- Llegums (30)
- Marisc (30)
- Melmelades i confitures (5)
- Ous (23)
- Pa (6)
- Pastissos (67)
- Patés (18)
- Peix (77)
- Postres (126)
- Primers plats (190)
- Recepta del mes (29)
- Salses (7)
- Segons plats (123)
- Sopes i cremes (31)
- Verdures i hortalisses (137)
- Xocolata (26)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada